Buket Dara Baro, Baktiya, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Buket Dara Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanBaktiya

Buket Dara Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Baktiya, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Baktiya, Aceh Utara


Gnome-home.svg