Buket Rumiya, Idi Tunong, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Buket Rumiya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanIdi Tunong

Buket Rumiya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Idi Tunong, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Idi Tunong, Aceh Timur