Bukit Duri, Tebet, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Bukit Duri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanTebet

Bukit Duri nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tebet, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg