Bukit Moko

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bukit Moko nyaéta hiji tempat nu ayana dipasir wewengkon Cimenyan, Kabupaten Bandung.[1][2] Pernahna dipasir nu jangkungna leuwih ti 1.500 mdpl, obyék wisata alam ieu di Bandung kaasup wewengkon nu miboga hawa nu sejuk, ku kituna geus teu ahéng deui mun di Bukit moko ampir unggal poé ditutupan ku halimun kandel, utamana isuk-isuk, jeung sareupna méméh magrib sarta mun peuting.[1]

Bukit moko mimitina mangrupa hiji leuweung pinus sadapan nu sacara resmi dibuka salaku kawasan wisata Puncak Bukit Bintang pikeun umum ditanggal 23 september 2014, aya dina papayung Perum Perhutani divisi regional Provinsi Jawa Kulon jeung Banten.[1] Ditempat ieu aya ogé warung daweung pikeun paniisan jeung ngawangkong.[1]

Fasilitas wisata Bukit Moko Bandung[édit | édit sumber]

Ieu dihandap fasilitas nu aya di Bukit mok, Bandung, di antarana nyaéta:[1]

Harga tiket Bukit Moko[édit | édit sumber]

Pikeun bisa asup kakawasan wisata ieu, harga tiket asupna nyaéta Rp.10.000.[2]

Alamat Bukit Moko[édit | édit sumber]

Objék wisata alam Bukit moko aya di Kampung Buntis Bongkor, desa Cimenyan, Kabupaten Bandung, Jawa Kulon.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg
  1. a b c d e f g h i j k l Tempat Wisata Bandung. Bukit Moko. Diaksés ping 18 Desember 2017
  2. a b c "Manjakan Liburan Di Bandung Dengan Nuansa Alam Bukit Moko Bernuansa Asri". Direktori Wisata Indonesia (dalam id-ID). Diakses tanggal 2017-12-18.