Bulok, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bulok
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTanggamus
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.06.27
Désa/kalurahan-

Bulok nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Bulok, Tanggamus