Bumi Aji, Anak Tuha, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Bumi Aji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanAnak Tuha

Bumi Aji nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Anak Tuha, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Anak Tuha, Lampung Tengah