Bumi Ratu Nuban, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bumi Ratu Nuban

Peta lokasi Kacamatan Bumi Ratu Nuban
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bumi Ratu Nuban nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Bumi Ratu Nuban, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png