Bunisari, Agrabinta, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bunisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanAgrabinta
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Amir

Bunisari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Agrabinta, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg