Burni Telong, Wih Pesam, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Burni Telong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanWih Pesam

Burni Telong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Wih Pesam, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Wih Pesam, Bener Meriah


Gnome-home.svg