Buruan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buruan nyaéta aréal lemah nu biasana aya deukeuteun wangunan. Lemah ieu bisa dipléster, dikebonan, dipelakan kekembangan atawa kadang-kadang aya balongan. Buruan bisa aya di hareupeun, tukangeun atawa pipireun imah.


Nulis.jpg


Nulis.jpg