Cadas Ngampar, Sukaraja, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cadas Ngampar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanSukaraja

Cadas Ngampar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaraja, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg