Campaka, Campaka, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Campaka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCampaka

Campaka nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Campaka, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg