Candipuro, Lampung Kidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Candipuro

Peta lokasi Kacamatan Candipuro
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Candipuro nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Selatan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Selatan Citakan:Candipuro, Lampung Selatan


Nuvola filesystems folder home.png