Cangkringan, Sléman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cangkringan

Peta lokasi Kacamatan Cangkringan
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatén Sléman
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cangkringan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta , Indonésia.



 

Kabupatén Sléman, DI Yogyakarta

Kacamatan: Berbah | Cangkringan | Dépok | Gamping | Godéan | Kalasan | Minggir | Mlati | Moyudan | Ngaglik | Ngemplak | Pakem | Prambanan | Seyegan | Sléman | Témpél | Turi


Nuvola filesystems folder home.png