Cangkuang Wétan, Dayeuhkolot, Bandung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cangkuang Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanDayeuhkolot

Cangkuang Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dayeuhkolot, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg