Carénang, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Carénang
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Carénang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png