Carénang, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Carénang

Peta lokasi Kacamatan Carénang
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Carénang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png