Castanopsis cuspidata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Castanopsis cuspidata
Castanopsis cuspidata SZ2.png
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
C. cuspidata
Ngaran binomial
Castanopsis cuspidata
Sinonim

Pasania cuspidata (Thunb.) Oerst.
Pasaniopsis cuspidata (Thunb.) Kudô
Quercus cuspidata Thunb.

Castanopsis cuspidata (Japanese Chinquapin; Basa Jepang shii, ) nyaéta hiji spesies Castanopsis asli di Jepang beulah kidul jeung Korea beulah kidul.

Tingali Ogé[édit | édit sumber]

Ki Hiur (Castanopsis javanica)


Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg