Cempaka Putih Barat, Cempaka Putih, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cempaka Putih Barat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Cempaka Putih

Cempaka Putih Barat nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cempaka Putih, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg