Cengkaréng, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cengkaréng

Peta lokasi Kacamatan Cengkaréng
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Camat -
Lega 26,54 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 514.416 (2016) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cengkaréng nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png