Ciaruteun Udik, Cibungbulang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Ciaruteun Udik
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cibungbulang

Ciaruteun Udik nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg