Situ Ilir, Cibungbulang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Situ Ilir
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cibungbulang

Situ Ilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg