Situ Ilir, Cibungbulang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Situ Ilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibungbulang

Situ Ilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg