Ciasem, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ciasem
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSubang
Lega117.19 km²
Pangeusi101.926 jiwa
Kapadetan922 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.13.09
Désa/kalurahan9

Ciasem nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]