Ciatakan:infobox Kabupatén Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Cianjur
Jawa 1rightarrow blue.svg Jawa Kulon
Mainstreet cianjur.JPG

Jalan Kota Cianjur
Lambang Kabupaten Cianjur.gif

Lambang

Jargon: Sugih Mukti
Locator kabupaten cianjur.png

Peta lokasi Kabupatén Cianjur
Puseur Dayeuh Kota Cianjur
Lega Wilayah 3.432,96 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
2.149.121 jiwa (2007)
626,03 jiwa/km2 jiwa/km²
Démografi
 · Séké Sélér

Agama
Islam, Kristen , khatolik
Basa
Sunda
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
32
348
Dasar hukum
Milangkala
Bupati Ir.Prof Cecep Rahman,MTA,
Zona Waktu
Kode telepon
WIB
DAU
Tutuwuhan Idéntitas
Sato Idéntitas

Situs web resmi: [1]