Ciawiasih, Susukanlebak, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciawiasih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSusukanlebak

Ciawiasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Susukanlebak, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg