Lompat ke isi

Cibaduyut, Bojongloa Kidul, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Cibaduyut
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cibaduyut
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBojongloa Kidul

Cibaduyut nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bojongloa Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

sejarah cibaduyut

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Industri[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]