Cibeber, Cilegon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cibeber

Peta lokasi Kacamatan Cibeber
Propinsi Banten
Kota Cilegon
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cibeber nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kota Cilegon, Banten

Lambang Kota Cilegon.png

Kacamatan: Cibeber | Cilegon | Citangkil | Ciwandan | Gerogol | Jombang | Pulo Merak | Purwakarta

Citakan:Cibeber, Cilegon


Nuvola filesystems folder home.png