Cibeber, Cilegon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Cibeber
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Cibeber nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kota Cilegon, Banten

Kacamatan: Cibeber | Cilegon | Citangkil | Ciwandan | Gerogol | Jombang | Pulo Merak | Purwakarta

Citakan:Cibeber, Cilegon


Nuvola filesystems folder home.png