Cibeureum, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cibeureum
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaSukabumi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.72.07
Désa/kalurahan-

Cibeureum nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.