Cibeureum, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cibeureum

Peta lokasi Kacamatan Cibeureum
Propinsi Jawa Kulon
Kota Sukabumi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cibeureum nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png