Cibeureuyeuh, Conggéang, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibeureuyeuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanConggéang

Cibeureuyeuh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Conggéang, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg