Cibeuteung Udik, Cisééng, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibeuteung Udik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCisééng

Cibeuteung Udik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisééng, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg