Cibingbin, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Cibingbin
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -


Cibingbin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

Lambang Kuningan.jpg

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang



Nuvola filesystems folder home.png