Cibinong, Gunung Sindur, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cibinong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanGunung Sindur

Cibinong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Sindur, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.