Cibinong Hilir, Cilaku, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibinong Hilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCilaku

Cibinong Hilir nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cilaku, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg