Cibiuk, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cibiuk

Peta lokasi Kacamatan Cibiuk
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Dra. Rusmanah, MSi.
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cibiuk nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja



Nuvola filesystems folder home.png