Cibodas, Jonggol, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanJonggol

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.