Cibodas, Solokan Jeruk, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Solokan Jeruk

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Solokan Jeruk, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg