Cibodas, Solokan Jeruk, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSolokan Jeruk

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Solokan Jeruk, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg