Cibubur, Ciracas, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cibubur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanCiracas

Cibubur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ciracas, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.