Cibunian, Pamijahan, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibunian
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanPamijahan

Cibunian nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg