Cibunigeulis, Indihiang, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cibunigeulis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanIndihiang

Cibunigeulis nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Indihiang, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg