Ciburial, Cimanggu, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ciburial
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanggu

Ciburial nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimanggu, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.