Cicaléngka Wétan, Cicaléngka, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Cicaléngka Wétan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cicaléngka

Cicaléngka Wétan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg