Cidikit, Bayah, Lebak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cidikit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténLebak
KacamatanBayah

Cidikit nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bayah, Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.