Cidokom, Rumpin, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cidokom
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanRumpin

Cidokom nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg