Ciganjur, Jagakarsa, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Ciganjur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Jagakarsa

Ciganjur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg