Ciganjur, Jagakarsa, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Ciganjur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanJagakarsa

Ciganjur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg