Cigintung, Cisitu, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cigintung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Cisitu

Cigintung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisitu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg