Cigondéwah Kidul, Bandung Kulon, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cigondéwah Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBandung Kulon

Cigondéwah Kidul nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Bandung Kulon, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.