Cihawuk, Kertasari, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cihawuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKertasari

Cihawuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg