Ciinjuk, Cadasari, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ciinjuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCadasari

Ciinjuk nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bojong, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg