Cijakan, Bojong, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cijakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanBojong

Cijakan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bojong, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg