Cijambé, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cijambé
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSubang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.13.19

Cijambé nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]

Saleresna Wisata di Cijambe kacida lobana,mung kaleresan wisata di cijambe sadayana wisata alam dingawitan ku Curug Tujuh anu aya di Kampung Cibaregbeg désa gunungtua, Curug Ngebul Cibulakan Kampung Sindang Palay désa Cijambe, Wisata Mancing di Lembah Gunung Kujang, Pemancingan Telaga Tirta, Pemancingan Nila Kencana.