Cijambu, Tanjungsari, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cijambu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Tanjungsari

Cijambu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjungsari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg