Cijambu, Tanjungsari, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cijambu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanTanjungsari

Cijambu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjungsari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg